.en känsla.

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med datorn i knät, spotify på i bakgrunden samtidigt som ett avsnitt av Vänner rullar på min tv. Jag har precis vart på lunch med pappa, Simon och farmor och det var på väg till
detta möte som en känsla i magen slog till mig som en värmeexplosion. Solen lyste på den vita snön och många mellandagslediga människor gick runt på stan och bytte julklappar (eller handlade sådana man inte fick).
Värmens spred sig liksom från tårna upp i magen och mynnade ut i ett leende i mitt halvsminkade ansikte...

Jag gick och tänkte på hur bra jag egentligen har det. Underbar familj, fanstastiska vänner, superbra lägenhet, goa grannar, lediga dagar framför mig.. Det mesta en kvinna i sina bästa år kan tänka sig ha för att må riktigt bra.

Ibland måste man stanna upp och tänka efter ordentligt..Stanna upp och njuta av allt det vackra. Inte bara hasta fram i vardagen och låta livet gå.
För mig är inte lycka att ha massa pengar att spendera eller att äga massa saker. För mig är det alla småsaker som finns hela tiden. få sms av en vän, vakna upp med solen i ansiktet, kolla en bra film i soffan, vakna upp med någon man tycker om, äta middag med familj eller vänner, träna så att svetten rinner och sen njuta av en dusch.

Tänk på det gott folk, njut av allt det som finns runtomkring istället för att sträva efter nya saker hela tiden.Är verkligen gräset grönare på andra sidan? Mitt gräs är alltid grönt, det är bara det att man ibland glömmer av det..

 


RSS 2.0