Ullared

Ojoj, nu har det inte skrivits på ett tag och det beror nog mest på att jag inte har haft ork.. Förlåt förlår, men nu ska hag försöka uppdatera om vad som hänt det senaste..

Idag var det Ullared-time med mamma och David. Vi gick upp hyfsat tidigt och käka en riktig megafrukost! Bacon och äggröra går alltid ner..
in i bilen och på med musik och så iväg.
Det var ganska lite folk på vägarna så det gick snabbt och bra. Väl framme var det ganska lugnt med och man kunde gå omkring lugnt utan att köra in i folk med vagnarna.
Lyckades hitta MASSA fina sommarkläder och annat.. Summa på 3000 kronor.. Lagom =) Men jag är riktigtnöjd med allt jag hittade! David och mamma hittade också massa..

Imorgon ska jag nog plugga hemma och sola lite.. Sägs att det ska bli 24 grader imon....
På kvällen blir det nog lite grill med vänner. MYS!

Fredag-Söndag är det dags att jobba på landet. Hoppas på fint väder även där så man kan få lite färg..


På måndag drar försäsongen igång med handbollen.. Inte kanonsugen, men kan behöva komma igång med träningen... Ser inte fram emot löpet....


Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla film tror jag.. Har lite feber så ska ta hand om mnig själv


BTW: Har ni lyssnat på Finlands bidrag till Eurovision? Lose Control med Waldo´s people.. Så sjukt bra och den går på repeat här hemma hela tiden..

Har inte lyckats lista ut hur man lägger ut klipp på bloggen än, annars hade ni kunnat lyssna på den här..




De små sakerna här i livet

I dagens samhälle får man ta vara på det lilla roliga i livet såsom solsken, choklad, sovmorgon, när mamma kommer hem med mat från jobbet och att bussen kommer i tid.. Men idag har det hänt något alldeles speciellt.. *trumvirvel* Vi har fått en ny garageport!
Den föregående var grön och då menar jag inte sån där fin sommargrön, eller pastellgrön som är lite inne nu, utan här snackar vi GRÖN! Men nu har de snälla gubbarna varit och bytt ut de gröna och nu strålar vackra vita portar mot oss när vi ska hämta våra bilar.. Tänk er vad underbart vita de kommer att vara efter vintern då all snö försvunnit:)
Som sagt, det lilla i vardagen....

Fredagkväll

Efter att en introduktion idag blivit inställd har jag varit ledig.. Det fick bli lite tvättning av både kläder och bil. (Både mamma och pappa glada:))
Skulle egentligen till Slottsskogen med Chrisitan och andra men jag hade liksom ingen ork idag..
Hatar att inte ha ngt att göra, men men, ska iaf se till att hänga på gymmet imonoch biffa till mig.

Får hoppas att Emma vill ha mig imon med;) Synd om dig hjärtat som är ensam ju! Varför bjöd du inte in mig till den blåa staden? :P
På söndag blir det fika med Soffanloffan och kanske promenera i solen.
Körde femman i Fontin igår och det var skönt att få springa hur fort man vill utan att ha någon som tar tid på en när man kommer i mål.

Småkollar lägenheter med..har börjat gå på lite visningar med, mest för att ungefär hur jag vill ha det när det väl är dags att flytta på riktigt.

15 april, betyder att det är sista anmälningsdagen till nästa termin. Jag valde i första hand Idrottspsykologi på distans, för att kunna jobba och tjäna pengar samtidigt. jobb någon?

Nu blir det ännu mer fredagkväll vid teven..!


Ps. Riktigt trött på vänner som går bakom ryggen på en och som inte vågar stå för sina handlingar. Det gäller att ta hand om dem som verkligen bryr sig. Ds


Påskafton

Ville först bara säga att det blev den bästa påskafton på länge!

Dagen började vid elva då det efter frukost var dags att gå till systemet (med alla andra i Kungälvs Kommun) och köpa dricka inför kvällens middag. Sen ut till City Gross och köpa hink (ishink) och plastglas. (icke sugen på att diska).
Hem och börja med matlagning. Ikväll skulle det bli MASSA mat med pastasallad, bröd, sås, gurka och morötter som tilltugg och chips och kladdkaka till efterrätt. Trots att jag trodde det skulle bli för mycket tog allt slut..:D Mycket bra mycket bra..

Vi spelade spelet Med Andra Ord vilket innebär att man spelar i lag om två, där man på tid ska förklara ett ord för sin lagkompis utan att just säga ordet på kortet.. (Typ pictionary fast utan papper och penna). Jag hade Stefan i mitt lag och efter en riktigt dålig start kom vi nästan ikapp:) Grattis till Christian  och Jesper som tog hem segern! *applåder*

Singstar.. Vad finns mer att säga? Mina talanger uppenbarade sig när vi hade i schalgerskivan men vad kan annars väntas av mig?:P Fick dock stryk i kärleksmedleyt av Sofia men okej, hon var grym! hehe..

Trädgårn.. kö, kö, kö... Men tillslut kom vi in, sprang på toa och dansade! Hyfsat schysst musik men kl 02:00 var det dags att gå till bussen. Missade den.... Ringde bror och fick skjuts hem..(ängel!)

Sen sov jag och Mickan gott hela natten!:)

Idag är det sol och vår och har redan fått lite färg...(önsketänkande?) :P
Ska se om det blir en promenad sen och lite plugg...(med betoning på kanske med pluggandet...)

Hade en helt otroligt rolig kväll igår iaf! tack, Sofia, Mickan, Christian, Jesper, Wille, Stefan, Fia, Sofia, Therese för att ni kom och gjorde kvällen lyckad!



















Livets stora frågor

När jag var liten skulle jag nog säga att jag var ganska trevlig att busa med. Glad skit med upptåg för sig men samtidigt lite finurllig som hade hemligheter..:)
När jag blev äldre var jag clownen i klassen som ofta fick andra att skratta, men under högstadiet blev jag lite lugnare och tog en annan roll i gänget. En omtyckt tjej som var snäll mot alla men inte direkt den som alltid syntes.
Nu är jag den galna som oftast drar konstiga skämt och som inte sällan har ett leende på läppar och jag hoppas folk ser mig som en härlig tjej.

När jag var liten hatade jag att redovisa inför folk, prata inför massa människor och egentligen bara att synas mer än andra, trots att jag drömde om att bli känd.

Nu kan jag utan problem stå inför både barn och föräldrar och hålla föreläsningar om kost. Jag känner att jag verkligen utvecklats som person och älskar att känna att jag klarat av något som jag tidigare tyclt varit riktigt jobbigt.
Känna att det man trodde man aldrig skulle våga, gör man mer än gärna nu=) Och jag trivs tom i den situationen då jag får synas mer än andra.


Kost är ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och har nog alltid gjort. Gillar matlagning och mixa med ingredienser och hur kost påverkar kroppen framförallt vid träning.

Vi får se om det är det som är jobbet för mig i framtiden.=)

Ville bara dela med mig av dagens tankar om livet.

Det har varit en underbar dag, fast jag inte hittar min tröja!!!


Vad är väl en bal på Chalmers?

Finns så mycket att säga om gårdagskväll att jag nog inte kommer att orka skriva ner allt.
Kan sammanfatta det med att det var en otroligt rolig och spännande kväll?
14:00 började jag och Werre göra oss iordning med klänning, smink, väskor, schalar.. Henns vän Nidia var en riktig pärla som hjälpte oss att bli fina på ögonen:)
16:15 kom far och mor och tog massa fina kort på oss och körde sen till Kviberg där det var champagne och mingel.
Bussen gick sedan 17:15 till det hemliga stället....... Åkte genom stan, 45:an, Kungälv, Romelanda, Lilla Edet.. (VART SKA VI??).. Till slut var vi framme vid Thorskogs slott, där de iår ska spela in stjärnonrna på slottet..
Det var ett jättefint slott med massa mysiga rum!
Maten var underbar och det bjöds på tal och gycklerier. Kvällen på slottet avslutades naturligtvis med en vals.. Jag klarade mig riktigt bra med tanke på min klänning och taktkänsla;) Kvällens partytrick var min hake på klänningen..(tack!)

Natten avslutades på El Corazon i stan. Därefter drog jag och Werre hem och käka Ben & Jerrys glass..Mumma..

www.thorskogsslott.se gå in och spana in slottet vi tillbringade kvällen på!

Bilder kommer... Pappa tog så fina...



Sunny!

Nu verkar det äntligen som om våren har kommit på riktigt (peppar peppar ta i trä, snön kommer imon).
Idag startade vi dagen med ett underbart beeptest i skolan... Missnöjd med mitt resultat men men, skyller på dålig frulle och icketräning under en vecka.

Pga ett missförstånd inom Universitetet blev nästa lektion inställd och sportmanagement drog på fika-jakt. Slutade med att vi satte oss och käka glass utanför Storan och sola! Lovely!
Till slut var det bara jag, Sofia, Christian kvar och efter tag blev vi enormt kaffesugna och begav oss till Mcdonalds..

Mmmmycket mysig eftermiddag..

På fredag är det baltime på Chalmers! Fick låna Fias klänning som är grymt vacker och Moa ska sminka oss..
Längtar! Fast man är såklart lite nervös...

På lördag är det partytime i Kviberg hos Christian, blir nog också mycket roligt1

Söndag lägenhetsvisning.. spännande!


himla trevlig helg....

love....

farmor! Kommentaren kom med=)

RSS 2.0