Första flyttlasset

Imorse klockan 0900 ringde det på min dörr och utanför står min pärla och Patrik med den stora flyttbilen. Det har pirrat i magen sen igår och imorse när jag vaknade var det riktigt nervöst att jag knappt kunde äta min vanliga gröt.
Eftersom jag hade tre starka killar till hjälp var med mest med som pekhjälp och kom med hejarop:)
Alla lådor och möbler fick plats på ett lass så vi var färdiga på ett kick!
I lägenheten blev det att packa upp köksgrejer och snickra stolar.. Imorgon ska jag till Ikea med Sofia och köpa lite till och pyssla igen:D
Älskar att pyssla... Vad vore världen utan ljuslyktor liksom?

"Nämen, en kaffekopp till"
"Om man sätter sig på stolen är den inte sne längre"
"Soffan kommer aldrig få plats det är helt omöjligt. Kanske ska vara tyst ni innan Linnéa börjar gråta"

Dagens bravader:
Lyckades hitta cykelförrådet!

Tack Patrik och Stefan och David som hjälpte mig!!!!!


             

    


utmanade

Regler: Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!



1. Vad heter du: Linnéa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lyra
3. Flicknamn: Lova
4. Pojknamn: Leo
5. Yrke: Lejontämjare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långbyxor
8. Mat: Laxpasta
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Lysekil
11. En orsak att vara sen: Långa köer
12. Något man skriker: Lägg av!
13. Film: Lilla spöket Laban
14. Något man dricker: Lättmjölk
15. Band: Lars-Kristerz
16. Djur: Lamm
17. Gatunamn: Lingonvägen
18. Bil: Landrover
19. Sång: Lay all your love on me

Om 8 timmar

...kommer Stefan och Patrik med den stoooora bilen och börjar hjälpa mig packa in saker. (utmaningen kommer bli sängen och min byrå)
Emma ska förhoppningsvis också hjälpa till om hon inte är bakis:)
Överallt ser det ut som hejkon bejkon men det ska nog bli bra till sist. Blir nog att ta med dammsugaren imon bitti så den nya lägenheten blir fin med:)
Tusen lådor står överallt men mitt rum ekar tomt... Stod och tittade in förut och tänkte på hur snabbt tiden egentligen går..
För första gången ska jag klara mig själv och göra allt själv.. Självklart kommer mina föräldrar hjälpa mig med det jag inte klarar men ändå.. Känns konstigt att komma hem och inte höra 4 andra röster i huset. Nu är det bara jag. Förhoppningsvis har man trevliga grannar:)

Imorgon är den stora dagen som sagt och det känns lite som när man var liten och fyllde år.. Man är så spänd på morgondagen att man både vill och inte vill sova...Inatt är sista natten jag sover i min säng i mitt nuvarande rum....*snyft*

Två dagar kvar

På torsdag är dagen med D. Då får jag nyckeln till min lägenhet och redan då ska jag börja greja. Målning står på schemat och har jag tur lyckas jag hitta den perfekta färgen! Letar efter en plommonnyans och Colorama har en som jag tror skulle bli kanonbra. Får ta med pappsen och mammsen på torsdag och handla.

Mycket jobb den här veckan och det gillar vi.

OM det är någon som vet någon snygg tvbänk, vitrinskåp eller praktiska hallmöbler får man gärna höra av sig:)


Måndag igen!

Igår sa jag till mig själv på skarpen att jag måste gå upp klockan för att kunna plugga ordentligt!! Så, när klockan ringer gör jag naturligtvisdet, INTE.. Snoozar till 08:45 och tänker då att det är dags att ta tag i mitt liv. Ner och göra havregrynsgröt och intaga detta tillsammans med hallon/blåbärssylt och ett glas juice. Mumma.. Får se hur länge jag tycker det, brukar tröttna ganska fort på mina olika frukostar :) Har nu läst igenom alla mina anteckningar inför tentan (boken har jag glömt på jobbet.....) Tror nog att det kommer gå bra det här. (Tenta imorgon mellan 19-22 eftersom det är distanskurs)

Min gamla chef ringde precis och fråga om jag ville jobba lite.. Självklart självklart, alltid bra med lite extra pengar i kassan så här två veckor innan flytten. Får hoppas jag kan jobba en del till våren också, vill helst slippa ta massa lån för att ha råd med hyran.

Igår var det match mot Kärra i Lillekärr.. Kan säga att det var längesen jag gjorde en sådan dålig match. Mina två mål kom från vänsterkanten dessutom. Det är konstigt med mig ibland, för jag kan springa hur mycket som helst och ändå är det som om man alltid har lite extra kraft de där sista minutrarna och det är då allt släpper.. Jag skulle vilja ha sådan energi heeeela matchen..

Nu är det snart dags att fixa lunch och sen cykla(!?!??!?! i detta väder) till jobbet för fyra timmars arbete på fritidset. Idag står gympa på programmet.

Soffan vi alla väntat på att få se..TADA!

 


Dagen D närmar sig

Den 1 november flyttar jag till min lägenhet och nu börjar det kännas att det inte är så långt kvar!
Idag har jag, mamma och pappa varit på jakt efter nya möbler.
Resultatet blev:

1 soffa
1 soffbord
1 sängbord
1 hallmatta
1 toadörrskylt
4 köksstolar
1 köksbord

Oj, vad mycket tänker ni, och ja det kan man säga.. Vi hittade en grym liten Mio-butik i Gamlestaden som hade utförsäljning och där gjorde vi massa fynd! Tjänade en del tusenlappar på att åka dit. Det bästa är nog mitt soffbord som går att flytta om så det bllir en annan form!
Beställde soffa från EM. Det dumma är att det kommer ta cirka 7 veckor innan den kommer:(
Som tur är får jag låna pärlans tvåsitsiga tills min egna kommer! Lovely!:) thanks bebe..

Måste tipsa om denna grymma sida med coola kakeldekor:
www.kungsfarg.se/vaggdekor/vaggdekor3.htm

Vissa tycker att jag verkar helt sjuk och bara tänker på min lägenhet, men det är förstå gången jag får bestämma själv och det finns så mycket fint man kan göra som itne alls kostar mycket pengar..

Måndagsmorgon.

Vad händer? Jag börjar jobba 12:30 men här sitter man..
Har varit uppe sen nio. Gjorde frukost, läste tidningen och fixa lite på fejjan:)
Nu hade jag tänkt att jag skulle plugga lite, tentan nästa vecka känns inte riktigt stabil asså..

Igår var jag på Ikea, Mio, inside och EM.
Har bestämt mig för både soffa, käksmöbler och hallmatta..
Ska åka in på onsdag och fixa allt.....MUMMA!

GRATTIS EMMA!

Som har klarat det!!!!!

Dubbelt upp

Denna vecka har varit hektisk. I tisdags ringde de från mitt gamla jobb och fråga om jag kunde jobba extra under resten av veckan. Jag fick förklara att jag redan jobbade halvtid i Kungälv och då bara kunde komma mellan 06:30-11:30. Min chef skulle då kolla upp om det funkade ändå och ringa tillbaka igen. Nu är det kört tänkte jag, men ICKE! Jag var så välkommen så halva dagen:)
Så veckan har sett ut som förljer..

Tisdag: 06:30-11:30 Jobb nr 1 12:00-16:00 Jobb nr två, träning på kvällen
Onsdag: 06:30-11:30 Jobb nr 1 13:00-17:00 Jobb nr 2, träning på kvällen
Torsdag: 06:30-11:30 Jobb nr 1 12:30-16:30 Jobb nr 2, ingen träning men städning av rum som ser ut som kriget! Har inte orkar bry mig eftersom jag ändå ska flytta snart..

Imorgon är det samma sak plus träning på kvällen:) Men vem har lust att vara ledig?

på måndag ska jag förresten spana på min lägenhet.. Kanske kan fixa soffa efter det:)


        

Ett litet smakprov på min nya lägenhet.. (utan Linnéa-stajling)

som en tagg liksom...

På kort tid har jag fått reda på två saker som har gjort mig riktigt ledsen..
Ni vet när man verkligen kämpar för någonting och offrar så mycket för just detta, och sen får
man inget tillbaka.. Bara som ett slag i ansiktet och känslan av att man inte duger..Det är då man tappar orken och motivationen..

Det andra svider desto mer.....

RSS 2.0