Torsdag och smått nervös för helgen

Nu sitter jag här ensam, Pärlan har precis gått och det blev ganska tomt:S Jag trivs med att vara ensam men ibland blir det för mycket egentid..:S Jag har iaf suttit och gjort klart min receptbok med allt gott man samlat på sig genom åren.

Har  jobbat idag, på mitt gamla jobb fast på en annan avdelning och det gick riktigt bra, goa barn och goa fröknar;) Ska dit imorgon med men ska jobba lite längre då.

Till helgen är det TS1 igen och jag är faktiskt det är lite jobbigt. Vet inte varför men jag tycker det är obehagligt att göra övningar inför en grupp man inte känner. Som tränare ska man ju klara det, men det kryper liksom i kroppen när jag tänker på att vi ska vara där 20 timmar i helgen.. 12 timmar lördag och 8 timmar söndag. Ska blli skönt när det är gjort iaf:)

Handbollen tuggar sakta på, mycket irritationsmoment just nu bara..:S
En flyttad match hamnade en torsdag (våran lediga dag) och dessutom klockan 21! Hur tänkte man där? Och vi får inte ens vara med och bestämma. jaja, man får väl bara gilla läget. Den 20 mars är det sista seriematchen och sen får vi se vad som händer.

nu ska jag laga middag, har inte riktigt kommit på än vad jag ska göra men det löser sig.

ha det gött!


OS-dagar

Tv:n står på non-stop efter att man kommit hem från träningen och jag hör av mina klasskompisar att det sitter uppe på nätterna och kollar med. Så långt har jag inte kommit än eftersom jag aldrig orkar vara vaken längre än 24 typ:P

Träningarna denna veckan har gått bra, glädjen har kommit tillbaka igen. Kanske beror på att man vet att säsongen börjar gå mot sitt slut.

Nu ska jag ställa mig och laga lite  mat och sen planera lite för morgondagen. Jag och Pärlan ska nämligen fira Alla-hjärtans-dag i efterhand. Hoppas på en riktigt mysig dag! Håller tummarna för att visningen på hans lägenhet går bra med!

Nu ska jag återgå till middagen!


Alla hjärtans dag

Har varit hemma nästan hela helgen och det är faktiskt sjukt skönt. Fredagsmiddag med hela familjen (nästan) och film. På lördagen var det träning med de små och sen lite sport hemma på tv. På kvällen var det schalgertime (JAAAAAAAAAAAAAA) och Manboy sitter fortfarande kvar i huvudet. Efter det drog jag till Gamlestan där de inväntade mig innan festen kunde börja;) Körde ju bil och var nykter men hade sjukt trevligt iaf! Hoppas på att Minnéa lägger upp lite bilder snart. Eller kanske inte borde hoppas egentligen..haha..

Har precis kommit hem för att packa om lite och göra mig iordning för matchen. Match mot Partille idag och man hoppas att inställningen är bättre än mot Kortedala och att truppen är lite bredare.... Säger inget mer om det...

 När jag kom stod detta på bordet och en liten present..Blev grymt förvånad först men sen glad såklart:) Undrar vem det var ifrån? ;) Tack min lilla surpuppa och pärla!


Nu tycker jag att snön ska försvinna

Även om solen har tittat fram litegrann tycker jag att det vita kan försvinna också!

Idag har jag varit ledig vilket har gett mig tid att städa lite hemma. Jag har dammsugit, dammat och rensat i köksskåpet. Blev sugen på att göra muffins senare i veckan så var tvungen att kolla vad jag hade i skåpen:)

Nu har jag precis beställt en bok vi ska ha i den nya kursen, 447 kr gick det på.. Tur att ekonimin inte har varit något problem denna månaden.. Ska dessutom köpa busskort och lampa ( det är mörkt i mitt vardagsrum ).

När våren kommer på riktigt tänker jag köpa ett par nya vårskor. Antingen ett par Fred Perry eller Converse.. Mumma..:)

Ikväll blir det träning och sen middag hos farmor med hela familjen <3





Måndag

Sitter hemma och känner mig lite halvsjuk, därab utebliven träning. Kände mig ganska sliten redan efter matchen igår, så valde att hoppa passet idag..

Jobbat har jag gjort iaf och det var riktigt roligt idag:) Hade en egen liten kille att ta hand om idag. grymt nervös var jag men bra gick det! Heja mig!

Nu ska jag iaf ta en promenad till träningen och sehur det går för mina tjejer..



Här sitter jag i mitt kök och filosoferar..


RSS 2.0