Kärleksförklaring

Imorse läste jag om en hemsk sak som hade hänt i Göteborg. En 18-årig tjej var på väg hem efter en fest och hade då blivit överfallen av okänd person och sedan avlidit av sina skador..
Detta får mig att må illa.. Nu kommer jag aldrig mer våga gå ensam NÅGONSTANS. Jag bor mitt i stan men ändå så är man rädd att det ska hända något...

Därför tänker jag nu skriva en liten kärleksförklaring till mina nära och kära, för man vet inte hur länge man får ha kvar dem...

För det första har jag en underbar FAMILJ.
Två fantastiska föräldrar som alltid ställer upp och som är mina änglar. Två bröder som jag avgudar och är grymt stolt över.

En grym farmor som kommer att leva för evigt:)

Underbar vänner som alltid gör mig på bra humör och piggar upp regninga dagar.

Jag jobbar på ett fritids där jag tror och hoppas barnen gillar att ha mig som fröken. Även mina arbetskompisar har förhoppningsvis tyckt om att arbeta med mig. Har träffat människor som jag hoppas kommer vara  mina vänner länge.

Till våren kommer jag träffa mina goa klasskompisar igen. Vi har gått igenom mycket sjukt och underbart tillsammans och nu är det dags för en ny termin!!!

Naturligtvis har jag även en pärla som är den finaste av alla pärlor som jag inte visste vad jag skulle ta mig till utan....

Jag älskar er alla!




Julen är över och nu inväntar vi Nyårsafton

Julen blev mysig och fylld av mat,skratt, kärlek och paket:) Först var det till att fixa hemma med allat som ska ordnas innan släkten rullar in vid halv två. Vi dricker lite glögg och pratar lite. Sen spelar vi julklappsspelet! En jätterolig idé som mamma gjort på jobbet. Första gånge för mig i alla fall. Jag fick "heatpack" men bytte till mig ett knep-knåpspel från pappa:)

Blev nöjd med mina klappar med. Fick en tavla från Ikea, presentkort, telefon och lite annat smått och gott:) Hoppas mina kära släktingar blev nöjda med!

Igår hade jag och mamma en heldag i stan med. Alltid mysigt att vandra runt i affärer med mamms.
dagen innan det hade jag en heldag med både mamma och pappa:) Värsta lyxen!

Idag var det dags att jobba också men eftersom det inte var så många barn fick jag gå lite tidigare. Vi hade det i alla fall mysigt med frukt, film och på eftermiddagen bakade vi chokladmuffins. Mumma.

Snart är det dags för träning också. Tydligen löpning innan träninge men vi får väl se hur bra det går med tanke på att allt som kommmit från himlen nyligen blivit is!


Dagen före julafton

Nu har jag samlat ihop alla mina inköpta julklappar, städat lite hemma och fixat och trixat:) Ska snart ringa min pappa så han kan hämta mig.. Det är ju lite att bära. Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa och bara ta det lugnt!

Hoppas ni alla får en bra jul och en gott nytt år!


Söndagsmys med släkt och Pärlan.

Idag var det inflyttningsfest igen, fast en lugn sådan. Med kladdkaka och mariannegrädde och kaffe och saft:) Mumma Mumma...

Nu kommer dessutom bilder från festen..Alla bilder finns på fejjan!

             


Som en katt bland hermelinerna

Nu är tentan gjord och jag kan säga att vi är nöjda:) Efter två koppar kaffe och två kakor! Lovely.

På vägen hit gick jag förbi en affär i Kungälv, såg en fin klänning och gick in och kika lite. Jag var i himlen!!! Jag hade hittat den ultimata klädaffären, jag ville ha allt därinne! Kom sen på att jag hade rabatt i denna affär eftersom jag fick ett rabatthäfte av min goa mamma:) Nu står valet mellan en schal, jeansjacka, klänning, tröja eller tröja.... MUMMMMMMMMMMMS.. Hoppas på en fet lön;)

BTW så kom soffan igår.. Och nu är det fint hemma hos mig;)


Äntligen fredag!

Ojoj, vad trött jag är nu.. Volvo imorse sen hem och lyckades få in en powernap innan jobb nummer två kl 13:) Har varit en mysdag idag på jobbet med.. På eftermidagen tände vi lite ljus och satte på Sunes jul på storskärm. Älskar den julkalendern! Tycker inte att någon av de som varit de senaste åren har varit något bra:S

Nu sitter jag och laddar för träningen halv sju (1815 tom). Ikväll blir det mys i soffan med god mat och IDOL.. Det tycker jag att jag är värd. Tyvärr blir det ingen sovmorgon imorgon heller eftersom jag tränar småtöserna, men sova kan man göra en annan dag;) Imorgon är det även match med B-laget. Får hoppas att vi har fått med oss fler spelare den här gången nu när det är ännu en viktig match.

Har ju tenta på tisdag (BAJS) så det får bli att plugga hela helgen.. Men min plan är att plugga på dagen och sen unna mig något roligt på kvällen. Imon kväll blir det tacos och kanske någon bra film och på söndag bio:)

Sov hemma inatt och det är alltid skönt att ligga i soffan hos mamma och pappa och bara ta det lugnt!

Har ju inte skrivit något om min inflyttningsfesten men väntar tills bilderna har kommit från brorsan.. Men kan säga att jag knappt har haft så roligt innan!

lööööv


RSS 2.0