We´ll never stop we won´t give in!

Tror att KB var det bästa som kunde hända Kungälv just nu. Känns ju redan att det kommer ge resultat. Och det mailet han pangar på en fredagkväll=) haha. Snacka om att känna sig laddad! Nu kommer jag springa tills jag spyr på måndag. Och ingen ska någonsin får mig att tycka annorlunda. Den som står i vägen för det är dödens...

Just nu:
Katastrof:
Daniel åkte ur IDOL
Min bror fyller 18 och det känns som om han växer ikapp mig snart
Jag har ett grymt ostädat rum
Jag är snudd på pank
Helgen är alldeles för kort för att man ska få plats med sitt liv

Grymt:
Eurofighter med E-type
Våran redovisning idag som kommer förändra världen=)
Mitt nyfunna seriösa skolintresse.
Att jag var med i tidningen idag! *mediakåt ooh ja*
Mina bröder  och mina päron som är sjukast i stan <3


Måste avsluta med de raderna som betydde mest..

"Jag är villig att testa, ta chansen att visa att du vill!!"
"Du måste vara aktivt intresserad, jag kommer söka förändring, nya roller, och en aggressiv inställning och attityd till det vi avser"

Imorgon blir det highlife med plugg, present, kalas utgång.. Har glömt systemet men får köra nyktert annars:D Kommer däcka gött sen efter en sådan dag.
Söndag mer plugg, kalas, handboll och deg=)


Skärp dig!

Linnéa!!!  Nu får du ta tag i ditt liv.... Du får sluta mesa omkring som ett cpbarn! Ryck upp dig och bli lite glad igen. Låt inte dessa människor förstöra för dig. Du hade allt som du ville ha det men nu? När ändrades allt?
Inte ens handbollen som gav mig det jag behövde är en trygghet längre..
Som tur är har man varandra iaf. Vi får kämpa på tillsammans helt enkelt.
Och min klass kan ju inte bli bättre. Allt bra humör när man träffar folk.

Och vilken tabbe jag gjorde då! Har sagt åt mig själv att inte bli någon toffel, men simsalabim så sitter jag där och skäms över mig själv. IGEN. Inte lätt när man bryr sog om någon.


när ska det vara min tur?!

Ångest!!!!!!

Pessimist Ja visst

Just nu är jag nog den mest kinkiga person som finns, men jag måste få grina av mig lite..
Får reda på massa skit i skolan som snart ska vara inlämnat och jag ORKAR bara inte ta tag i det. det är så mycket som snurrar i huvudet hela tiden att jag inte tar tag i någit till slut. Hatar mig själv över att jag inte har någon självdisciplin.:S
Första träningen med nya tränaren idag. Man märkte direkt en skillnad på tempot och disciplinen så man får hoppas att det vänder åt rätt håll nu.
Men fysen! Vad händer där? Nu kommer man ha ångest igen innan varje träning.
Men nu har jag i alla fall bestämt mig.  Efter säsonsavslutningen i mars lägger jag av. Då blir det C-laget med Mickis och de och då kan man äntligen fokusera på annat.

Hälsopromotion? Sport Management? Hälsopromotion? Sport Management? Hälsopromotion? Sport Management? Hälsopromotion? Sport Management? suck...

Och ja, jag har bestämt mig, men ingen brådska för det..

Lördag 17 nov!!! Sofia Blomgren, what a partay!:)

Hoppas hoppas på sängplats i stan imon...

puss och snusk från Busck


Knäböld

Finns det något som heter då? Om det gör det så har jag en på mitt vänstra.=) OM det inte gör det har jag i alla fall ett färgglatt knä! Lyckades ramla på det ett antal gånger på matchen igår. Som vi faktiskt vann, trots att vi led av kollektivt hjärnsläpp. *host* Hade en egen lite fanclub med mig:) Simon, Fia och Jesper hade hittat dit och självklart mina Busckar. Gött att det i alla fall gick lite bra för mig. 4 bollar blev det till slut, men hade kunnat bli fler...

Dagens händelse är lätt att jag hittade min digitalkamera efter att den varit försvunnen i 10 månader:D
Ringde pappa och berättade så fort jag såg den *haha*

Börjar få lite tentaångest nu... Torsdag gäller det och jag har knappt börjat!! Illa!Skjut mig eller stryp mig långsamt.. Får börja i morgon lite grann och råplugga på onsdag. Sen får jag skylla mig själv om jag inte klarar den. Men idrottshistoria är ganksa kul och intressant så det ska nog gå =)

- Varför ska du höra av dig igen och låtsas som inget har hänt? Förstår du inte att du bara gör mig illa?
Är det bara för att det blir lättast för dig själv? För att du ska slippa tjötet? jag orkar inte mera nu.. har redan gått igenom all skit en gång..-

Vad hände där?

Det är det nya att säga..:P Det eller skjut mig. Iaf om man går IDG110 och vill känna sig "inne" haha.
Tror aldrig jag har trivts så bra någonsin i en klass. Det har jag säkert sagt innan, men  nu menar jag det till 100%. Var har alla dessa människor hållit hus liksom? Vilka tre år det kommer bli. Peddan se up, för ni har ett par galningar att göra med. Valand 15 november blir det kalas igen =)

Matchen igår gick ju sådär.. Jag sög! men tur att man har lagkamrater som är grymma! *stolt som en tupp*
Men på söndag blir det andra bullar. Simon, Hanna, Fia och kanske Jesper kommer och är min egena fanclub. asskoj! Och Simon min lilla pudding fyller 19 imorgon. 19 är för övrigt åldern gud glömde.

Imorgon.... Lektion, plugg, träning.. LINDA BENGTZING!!!!!!!!!
Lördag: Plugga, Sofie/Sofia, Jesper:)
Söndag: Match!:P

Daniel, min stöttepelare:P
Johanna:)
Sofie :) stördast
Sofia:) bästa
Familjen:) oslagbar


sova snart..

puss och köss


RSS 2.0