Längesen.

Har inte haft lust att blogga på ett tag men nu får jag skärpa till mig..:P
Brukar skälla på alla andra som inte uppdaterar så jag ska inte vara lika dålig;)

Egentligen skulle jag varit på träning men eftersom jag legat sjuk i helgen och tror att jag dessutom åkt på örininflammation stannar jag hemma idag så m an orkar resten av veckan och träningslägret i helgen.

Kretaresan med Sofia var grymt härlig och vi är redan sugna på att dra iväg igen..Kanske till en storstad denna gången?

Har fått jobb med.. En 50% tjänst på ett fritids i Kungälv och so far so good:)


Lägenhetsletningen fortsätter, men förhoppningsvis dyker det upp något trevligt snart!

Snuvad på sommaren

När man jobbar på ett ställe som jag gör så är det första man får höra när man kommer in detta: "Åh vilken tur ni ungdomar har som får jobb nu under krisen". Själva ska de iväg på semester medan vi ungdomar sliter som djur.
Jag menar inte att jag inte är glad över att jag fått jobb, nej nej, jag är jätteglad över att jag slapp gå pank över sommaren och inte göra något alls..

MEN!

Det känns lite orättvist, som student ska du lägga ner helst 40 timmar i veckan på att studera och gärna klämma in ett extrajobb också för att ha råd med hyran. (Men passa dig så du itne kommer över fribeloppet!) Sen under sommaren måste man ha sommarjobb för att slippa komma efter med hyran, eller bara för att kunna ha ett liv under sommaren.
När ska vi studenter ha semester?

Man känner sig snuvad på sommaren.. När ska man hinna njuta av grillkvällar, bad, liseberg, konserter, resor, ja allt det där man drömmer om på vintern?

Helgerna säger ni då.. Men då har Sverige iår belönats med ett sommarväder som inte är av denna värld. Sol under veckan och pisseregn på helgerna..WEEEY!

Som tur är, blir det Kreta en vecka snart:)


RSS 2.0