Lektion

Nu sitter jag på statistiklektion och allt bara snurrar i huvudet...
Känns som om allt abra byggs på hela tiden. När man klarat av en sak, kommer det två nya saker.. GAAH!
Kommer bli råplugg hela påsken (Vad är lov liksom?) varje dag i minst åtta timmar.
-men jag är inte bitter...


Tänkte länka till vår uppsatsblogg:


www.stensabtb.blogg.se



 

Lördagskväll

Det blev en riktigt rolig dag!

Första var jag hemma hos Pärlan och hjälpte honom att packa upp massa lådor i hans nya lägenhet. Måste säga att den är riktigt fin!:)

Sen åkte jag hem, gjorde mig iordning och sen in till stan för att möta upp Sofia och Emma. Efter att de lurat iväg mig till korsvägen hittade vi tillslut varann:) Vi åt middag på Restaurang Söder. Drack vin, tjöta, åt, drack lite till..:)

Sen begav vi oss till Vasastan för att ta en drink. Vid två-tiden blev det hemgång med utebliven efterfest. Sen somnade man skönt hemma hos Pärlan..

 

Mycket mycket lyckad kväll med mina favorittjejer.. Hoppas hoppas det blir fler gånger! <3


Snart ska jag dra till hallen och kolla när tjejerna i laget vinner mot Tumba:) Heja heja!

 





Uppdatering

Har inte skrivit på ett tag så nu blir det väl ett långt inlägg:)

ULLARED:

Mycket lyckat besök, åkte 07:00 och var hemma 20:00 i Kungälv ifen. Jag själv lyckades hålla mig runt 2000 kronor men Pärlan kom nog upp i lite mer. Men det är ju inte så konstigt eftersom han ska få nytt boende snart:) Imponerad av att han klarade att gå så länge!

MIddagen hade gjorde dgaen innan var sjukt god (Nu fick jag sagt det)

Sofia ska bli min nya granne:) Ryktet säger att det blir många Pyjamaskvällar:D


Skolan rullar på, uppsatsämnet fick ändras lite men nu börjar vi få ordning på allt:)


Inte mycket handboll just nu, eftersom B-laget spelat sin sista match men A-laget kvalar för fullt.
Sista matchen för oss var mot Lysekil och det gick rikigt bra för mig. 4 mål blev det men mer kunde det blivit.. Nöjd i alla fall och nu dröjer det till nästa match igen:S


Nu blir det snart att åka hem till mamma och äta våfflor.. mumma!

pluggar...

Ja, har iaf gjort en liten del av allt det jobbiga jag ska göra. Gjorde klart kompletteringen som jag fick (bajs!) och skrev rent PM:et som vi ska skicka in på torsdag senast. Egentligen borde jag skriva ett pass också till TS1an men jag orkar verkligen inte. Det var korv och mos idag på jobbet (den slår aldrig fel) så jag är sjukt hungrig nu eftersom jag inte åt överdrivet mycket.. Får bli gröt med mjölk och färsk frukt nu:)

Pärlan är iväg och tränar och sen ska han laga middag medan jag är och tränar:) Han är rolig som tar med alla sina pulverburkar:)

Imorgon är det ULLARED!!!


Födelsedag

Dagen började med skönsång från min familj klockan 04:30! Då är man knappt levande ;) Fick en digitalkamera (!!!) och melodifestivalskivan.. Me like! Sen sov jag lite till, tills badrumsgubbarna komoch banka i väggarna.. Eftersom lektionen var inställd på morgonen kunde jag ta en sen buss in till stan där jag skulle träffa tjejerna för lunchdate. Kinamat med chokladmuffins till efterrätt.. Mumma:) Tack mina älsklingar som bjöd mig!

Sen plugg för hela slanten då vi tillslut lyckades bli klara med PM:et.  Solen strålade in genom fönstret så Rump-Sofia satt med brillor. Om ni läser om gripandet av han som hotat att skjuta på KTH är det min vära vän E som är "vittnet i titthålet" haha, söt är hon.

Nu har jag precis kommit hem och ska strax dra till Oasen och simma med Sara. Fick bli knärehab idag istället för handboll.

En annan filosofi idag som jag och Emma diskuterade. Det är konstigt att man har en födelsedagskänsla i magen när man fyller år. Man känner liksom att det är ens egen dag och man tycker att man förtjänar lite extra uppmärksamhet. Man har liksom en slags rätt att känna sig ego och världens får gärna kretsa kring BARA mig..:D Man får en liten egoboost bara av att gå in på fejjan..

Och vad tycker ni? Om man drömt om Salem al Fakir och Andreas Johnson två nätter i rad, är det nog med melodifestival då? :P Tur att det är uppehåll nu ett tag innan det är dags för den stora finalen i maj. Jag själv tror att det kan gå hursomhelst men vi får väl se. Vi i Sverige är alltid så himla säkra på att vi vinner men ändå slutar vi på hedrande sistaplatser. Tydligen många ballader i startfältet i år och vem vet, kanske en fördel att vara som alla andra istället för att skicka något "nytt och speciellt"?

Kom på att det är första gången jag firar en födelsedag utan att bo hemma. Jag sov ju hemma inatt och det betyder nog att man inte riktigt släppt taget än. Tycker det är gött att ha mamma, pappa, david och simon i närheten hela tiden:)

Hoppas ni får en underbar kväll!


Melodifestivalen

Vårens stora händelse:) Äntligen här. Jag och familjen sitter som barn på julafton.

Och tack Sverige, tack Europa för att ni rösta rätt. Det var Anna eller Salem.. HAde inte spelat någon roll vilket av bidragen vi skickat. Båda var grymma! Annas får man rysningar av och Salem Salem Salem.. Vilken glädje! Det lyser ju om killen! Och när Björn kommer in.. Det är humur det!

TACK!


ps. bra avslut på min låtsasfödelsedag:D ds

Solens strålar värmer..

Har precis kommit hem från jobbet och sitter och väntar på Sofia. Vi ska dra och fika en snabbis och bara prata skit! Me like! Sen blir det hem och fixa och laga middag innan det är dags för sen match. (21:00) Inte riktigt okej med tanke på att jag ska upp i ottan imon och jobba..

Efter jobbet imon har jag en del att ordna med innan helgen. Ska först och främst köra ett pass på crosstrainern, handla kalasgrejer och kanske t.om. städa om jag orkar. Alternativet är att plugga och det har jag VERKLIGEN inte lust med. Fortfarande inte fått någon handledare och det har jag lite ångest för men men.. det lööööser sig..:)

PS. På lördag smäller det!!! DS


Handbollsknä

Idag hände en sak som jag hade hoppats inte skulle hända igen. Jag ramlade illa på mitt knä och fick ruggigt ont på baksidan av knät. Jag gjorde samma sak under en match för några månader sen och sen dess har det inte gått över och idag gjorde jag som sagt samma sak igen.
Jag vet inte vad det är men det värker nästan hela tiden och det gör ont när jag går i trappor och långa sträckor.
Nu har jag mailat till en läkare som har kontakt med klubben så jag hoppas hon kan hjälpa mig.
Fick ett knäprogram av våran sjukgymnast som jag ska köra imon med lite cykel.

Det är konstigt varför det är så många handbollsspelare som drabbas av knäskador. Man tycker att det borde finnas så mycket kunskap inom området nu att dessa typer av skador kan förebyggas. Lovande talanger vars utveckling hastigt bromsas upp eller ibland kanske någon drabbas så hårt att karriären över. Pga att man tränat fel eller helt enkelt inte byggt upp knät alls.. Illa illa..
Nu när jag själv är tränare tänker jag jobba stenhårt med att tjejerna tränar knät ordentligt och ser till att de förstår hur viktigt det är..












C uppsats

Ja nu är det snart dags att ta tag i skrivandet på allvar. Just nu sitter jag ensam utan min grupp och läser lite och funderar hur vi ska lägga upp detta. Jag har tusen id´´er som snurrar i huvudet och kan liksom inte få ordning på allt? Ska vi använda oss av enkäter eller intervjuer? Vilka faktorer ska vi rikta in oss på? Vilka idrottare ska vi maila till? Vilka böcker ska vi läsa? hur ska vi lägga upp skrivandet?
Dessutom har vi fått en ny inlämningsuppgift i metoden som ska in den 9 april, plus att jag ska lämna in  två feta läxor i tränarskolan, Börjar få lite smått panik men nej nej, ingen fara.. Jag hinner. Ska bara knö in jobb och träning däremellan.. GAAAAAAAAAAH


Ny vecka nya möjligheter

Helgen har varit full men rolig. Lördagen var det träning med småtjejorna och sen mest chill på hemmaplan. Söndagen nytt sammandrag i Sävehofhallen och mina töser var grymt duktiga!

Sjukt trött på kvällen men efter vila i en timme var det dags att bege sig till hallen för match! Oj vad bra det blev:) Vet inte vad som hände men allt stämde och hade en sjukt bra känsla genom hela matchen. 5 baljor blev det denna gång. Hoppas flowet håller i sig:)

Idag har jag tillbrungat dagen med pappa. Imorse satt vi uppe och kolla Oscarsgalan och sen på förmiddagen gav vi oss iväg ner till Kungälv för att leta diverse saker till min taklampa. Vi hann även med en mysig lunch på Tre Kockar. Hyfsad dag hittills:)

Ikväll är det träning med tjejerna och sen eget hårt pass på gymmet!


Underbar lördag!

Upp tidigt imorse för att träna småflickorna och kände mig förvånansvärt pigg:) Sen hem och göra en ordentlig frulle med smoothie, macor och kaffe. Eftersom det var så fint väder tog jag mig också en löptur på cirka 5 km i centrala Kungälv. Lovely!

Nu ska jag möta upp mina föräldrar och bror för att hitta på något. Bandy?`

Imorgon är det cup med tjejorna och sen match..

PS. melodifestivalen ikväll! DS


Första tvättningen gjord!

Idag hade jag bokat tid för första gången i min egna tvättstuga. Och det gick riktigt bra! Trots att programmen på väggen inte stämde överens med programmen på maskinen (vilket innebar att jag tvättade på ganska låga temperaturer) blev allt ganska rent.

Eftersom ja inte han torka allt hängde jag upp resten på mina element och handdukstorkaren.

Hela dagen har varit riktigt effektiv. Jag, Sofia och Emma har planerat uppsatsen, jag har tvättat, gjort klart en läxa till TS1 och diskat.. YEAH! Ikväll blir det handboll och middag med familjen och imon är det bio med pärlan och middag med laget!

 


Avatar

Igår var jag, pappa, David och Simon och såg Avatar.. Och jag lovar och svär, det var något av det bästa jag någonsin sett. Gå och se den! Det här är ingen film man hyr på dvd för då får man inte uppleva hela magin.. Svårt att förklara men se den! Ofta brukar ju en film innehålla en sådan där "paus" som mest är utfyllnad, där filmen går på tomgång lite där man kan kissa, fylla på dricka eller dylikt men inte denna.... Jag var så sjukt nödig att jag tillslut fick ont i magen. Men precis innan filmens klimax var jag tvungen. Folk måste trott jag var tokig som sprang med mina 3D glasögon i handen letandes efter närmaste WC för att inte missa något.

Leona Lewis sjunger underbart i slutet.. I see through your eyes.

Till något annat.
Igår satt jagoch funderade på hur lyckligt lottad jag är egentligen.
Jag har en underbar familj, underbara vänner, en fin lägenhet och hälsan i behåll (pepparta i trä).
Jag blir varm när jag tänker på allt jag fått uppleva genom åren och tacksam för alla människor som gjort detmöjligt.
Det slog mig också att jag lever ett sådant liv just nu då jag kan göra vad jag vill, det är bara jag själv som sätter gränserna. En sådan känsla är ganska häftig.

ingenting är omöjligt och allt går om man bara vill!


RSS 2.0