Tävling!

Om ni går in på www.mariawingfors.blogg.se kan ni vara med och delta i en utlottning om en fotografering!
Jag för min del vill gärna vinna det. Tänk att få fina bilder att ge bort i julklapp!!!:D

Ännu några funderingar och tankar om livet.

Egentligen har jag aldrig någon riktig ork att blogga. Fattar inte hur Blondinbella och alla orkar sitta och skriva ner allt de gör varje dag. Till slut hade man ju slängt datorn i väggen och börjat leva sitt liv istället.
Men sen kom jag att tänka på min farmor som sitter hemma och är dålig, hon ska ju få något att läsa om:)

Så vad har hänt egentligen?
Uppdatering av lägenhet:
1. Har satt upp lite tavlor idag, en som jag finulade ihop alldeles själv..(ojojoj)
2. Har kommit på hur det ska bli i hallen (dock är ju möblerna slut på Ikea)
3. Fått ångest över vilken tvbänk jag ska ha. Hade beställt en från EM, men den verkar ju försvunnit någonstans så nu lutar det åt att det blir en från Ellos istället.
4. Hittat en kanonfin avdelare till köket, som kanske inhandlas efter nästa lön.
5. Upptäckte att det bara är 2 veckor kvar till inflyttningsfesten och kom på att jag kanske borde planera lite:) (läs, var ska folk sitta?)
6. Funderar på att imorgon ge mig av ytterliggare en gång till Ikea. (Mamma hade räknat ut att vi har varit där varje helg under 4 veckor!) Men det är en trevlig tradition:)

Skolan då?
Borde ju börjat plugga eftersom tentan är den 15 december, men det har inte riktigt funnits tid till det (ork). Fick förresten resultatet för min förra tenta igår. 37 av 50, helt okej med tanke på att det var 3 poäng från VG. Trodde jag aldrig!

Svininfluensan då?
Inga symptom än. Ska ta sprutan nästa vecka har jag planerat.

Jobbet då?
Volvo, måndag, onsdag, fredag. Fritids alla dagar.. pengar pengar pengar:)

Handbollen då?
Äh, den går som det går..

Underbar torsdag..

Efter en vecka som varit full av jobb och skolhandboll (med blandade resultat, sist ena dagen och finalplats den andra) sitter jag nu här i "min" soffa och försöker hålla ögonen öppna.. Mamma kom förbi en stund och hade köpt med sig god mat till mig.. TACK MAMMS!:) Hade tänkt att mysa till det med ljus, film och den goda maten lite senare. Dagarna rullar på och man börjar få in lite smårutiner, men man kommer hela tiden på småsaker som saknas.. Diskhandskar(för att slippa torra händer när man diskar) Kylskåpsmagneter (för att sätta upp räkningar och annat) pincett(för att inte ögonbrynen ska se ut som buskar, osv,osv.. Till helgen ska det fixas igen, den här gången med hallen och gardiner, sen är det snart klappat och klart..:D Köket får lösa sig med tiden, får gå på känsla..

Ha en underbar kväll!


Lars Winnerbäck med Melissa Horn
Som jag hade dig förut.


Hemma hos mig..

Här börjar det ordna upp sig faktiskt:) Det som saknas är en ordentlig tvbänk, hallmöbler och lite gardiner och annat plock, men jämfört hur det varit innan är jag oerhört nöjd.

Jag trivs så grymt bra, luktar så gott när man kommer in genom dörren. Dörren som btw har min namnskylt på..... *stolt*

Nu sitter jag och brorsan mätta och belåtna efter spagetti och köttfärssås och kladdkaka till efterätt. Han tror jag kommer bli tjock med tanke på att jag har så mycklet gott hemma.. mohahahaha...

Men jag erkänner att det är tomt ibland på kvällarna... INgen att prata med..:( Och mörkt är det också eftersom jag inte fått upp min fina lampa..:P

Nu ska jag sova...


Bilder kommer snart:)


RSS 2.0