Amazing weekend!

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev, men nu ska jag uppdatera er lite om vad som egentligen försiggår (stavas det så??)

Skola:
På onsdag nästa vecka är det dags för min absolut sista tenta någonsin! Tenta i idrottsmedicin som förhoppningsvis ska vara den lättaste också eftersom vi bara får två timmar på oss.
Några timmar senare är det dags för mitt nationella praktiska prov på gymet. Klarar jag det kan jag kalla mig själv för diplomerad gyminstruktör på nationell nivå..:D:D:D På fredag, är det dags för det internationella provet, lite svårare och lite längre men jag hoppas det ska gå bra det med.
Sen, Sen är jag äntligen KLAR! Då ska jag ha semester i två veckor innan det är dags att börja jobba på Volvo. Detta år fcick jag jobb i åtta veckor så from den 22 juni till den 15 augusti kommer jag att befinna mig i ett lager ute i Torsland.

Handbollen:
Har fått lov att dra ner på träningen eftersom jag har så mycket i skolan, men nästa vecka räknar jag med att få tillbaka min 100%iga närvaro.

Sociala livet:
I fredags var det underbart väder ute, så jag och Sofia bestämde oss för att köpa med oss sallad från Bettans och åka ut till MArstrand och lapa lite sol innan Mikaela skulle göra sin entre med balklänning:)
Fantastiskt härligt att bara sitta och njuta av tystnaden (råkade nog somna in en stund...) och tänka på hur härligt det är att sommaren snart är här.
Sofia, du är en goding!:)
Sen kom Mickan vid sjutiden och oj vad vacker hon var! Riktig pärla.

Lördagen bjöd på lika fint väder och efter några timmars studerande var det dags att ge sig av till Slottsskogen. Emma och Jossan skulle firas efter att de kommit hem från sin långa långa resa. OJ vad glad jag blev av att se dem och Emma blev så glad av att se mig att hon slickade på mig...=)
Grillning, lek, solm dryck och massa prat blev facit för kvällen och jag somnade skönt i min säng vid tretiden på natten.

Idag har det varit lika mycket sol igen och naturligtvis har jag suttit ute och solat och pluggat.. Lite färg har ma allt fått..


Just nu är livet toppen!:)

Mycket att göra..

Nu har jag inte skrivit på länge men det beror som rubriken säger att det händer en del...


Börjar med Stenungsbaden:

Varje år har laget avslutning tillsammans med herrlaget och traditionen säger att vi är på Stenungsbaden i Stenungsund. I år fick vi en liten bonus då vi fick tillgång till deras spa. Bubbelpooler, bastu och frukt och grejer.:)
efter att vi badat och installerat oss var det dags att göra sig iordning inför kvällens middag och fest.
Snyltade på Annas och Sofias rum eftersom min rumskompis var lite sen.
Grymt fina blev alla flickor! För att se bilder får ni gå in på Sofias blogg.. larssonlarsson.blogg.se..
Kvällen var en av de bästa kvällarna på länge kan jag säga, massa roligt folk och grym musik (linneamusik...)

Skola och jobb:

Det är mycket nu de sista veckorna.. Den 8 juni slutar terminen och innan dess ska vi hinna med tenta och ett inlämnat arbete.
Dessutom går jag en gyminstruktärsutbildning som ska avslutas i juni. Förhoppningsvis klarar jag mina två praktiska prov och blir godkänd instruktör både på nationell och internationell nivå.=)

Känns skönt att sommaren snart är på väg i alla fall, då ska jag försöka ha lite semester en vecka innan volvo startar och sen kanske det blir Åhus med flickorna. Sola, bada och Pina Colada med Mickan!. Woho...!:D


Tenta

imorgon var det dags igen.. tenta.. Och ska jag erkänna det känns det ganska bra, men det är väl då det itne går bra?:S

Precis hemkommen från en tejp-och skadekurs.. Mycket intressant faktiskt och det var värdefullt att lära sig lite grundläggande tejpningstekniker och annan nyttig information.

Hade dessutom första föräldramötet med flickor 00-01:s föräldrar igår. Ska bli så himla kul att träna ett lag igen!:) Och föräldrarna verka himla goa!

Har ni känt någon gång att ni har blivit betraktade på ett visst sätt i hela livet och när ni vill försöka ändra den här bilden är det ingen som tar dig på allvar?
Tråkigt att man ibland inte känner något stöd från omgivningen när man försöker utveckla sig själv.


Nu blir det repetition någraminuter till och sen sova så man är utvilad till imon.


Uppstart med handbollen

Ja, så var det dags igen för försäsong.. Första träningen var 9 km (varav 3 var uppför:P) Sen biffa nere i gymmet. Kan säga att jag ifrågasätter valet av gympass efter att ha sprungit så långt. Vad får man ut av det, när musklerna är helt tömda på energi?
Idag var det inneträning.. Jag mitt pucko trodde att det var 18:45. När man kommer till hallen är träningen i full gång! Har missuppfattat tiden och träningen började 17:45! Så träninge blev lagom på 45 min;)
Gjorde lite rörlighetstester med Karin, och jag var riktigt duktig. Bra rörelser i axlar, bra ryggmuskler, komplex rörlighet och hopp:)
Dock skulle jag behöva träna upp vänster knä och fotlederna men det löser vi.. heja heja:)


vi får se efter två veckor...


VILL HA MIDSOMMAR!

RSS 2.0