Tänk hur allt kan bli

Tänk hur livet kan vända ibland. I våras var jag grymt deppig. Var inte alls sugen på att fortsätta spela handboll och hade gett upp hoppet om att bli kär.
Nu några månader senare går allt som på räls. Allt blir som en god cirkel. :) Träningen börjar lossna, har verkligen kanontränare i ryggen och världens underbaraste lag. Nu är det verkligen järnet som gäller!

Volvosommaren börjar gå mot sitt slut med. Tog ledigt på fredagen eftersom vi ska åka till Stockholm med laget så nu är det bara tre dagar kvar. Har vart en riktigt trevlig sommar med massa roligt folk. Nu får vi se hur det går med D efter att vardagen drar igång igen. Värt att ge det en chans i alla fall.

Den 1 september drar skolan igång igen. Har inte fått några tider än men det kommer väl. Skulle behöva ett schema för att kunna planera handbollsprojektet med Mats.

I lördags hade vi tjejåterträff. Jag, Hanna, Fia, Madde, Sofia och Emma käka pizza, drog till Arvingarna och dansa lite innan det var dags att åka hem. Grymt härlig kväll och det var roligt att träffa alla igen!



FASCINATION-It´s just the way we feel!



          



Kommentarer
Postat av: Emma

Jag gillar er - mycket!!!

2008-08-26 @ 21:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0