Fortfarande Koh Samui

LINNEA
Idag har jag gjort ngt som nog ar det ballaste jag nansin gjort. Ridit pa elefanter!
Forst fick man bara sitta i en san dar obekvam korg (trodde jag skulle ramla av) Men sen fragade han om nan av oss ville sitta pa elefantens huvud.. JA, Linnea ville garna prova detta.. Vilken grymt kansla! Hur maktigt som helst.
Sen var det bergsklattring med flip flop (ingen bra ide), klattrade i 90 graders backar i 1 km tills vi till slut hitatde vattenfallet. Helt sjalva var vi sa man kunde hoppa och flumma hur mycket man ville :)

Pappa har blivit basta kompis med en taxichaffis sa nu har vi en privat chaffis som kor oss hela tiden vart vi an vill..
Imorgon kommer vi nog forflytta oss till Chaweng da denna beach ar roligare och battre..

Snart jul och julgranar, julsanger och glitter finns det gott om aven har... tyvarr..

Pengar finns det fortfarande gott om men slosandet startat imorgon :)


PUSS

Kommentarer
Postat av: Soffi

Fan va grymt att rida på elefanter...

Julen närmar sig men här finns fortfarande ingen snö :/ Ska snart klä julgranen! Får se om man får lite mera julkänsla då :) hihi

Hur är det med din julkänsla!? ;) Massa Kramar

Miss You <3

2008-12-22 @ 20:14:58
Postat av: Kusin Maria

Vad bra att ni har det bra :D Jag älskar ert hus! Jag vill också bo så här! Nu ska vi snart på lunch hos mormor och morfar... synd att vi inte kan fira jul med er, men vi får ta igen det någon gång :) Alla hälsar!

2008-12-23 @ 11:02:17
URL: http://maria88b.blogspot.com
Postat av: Gun-Britt K

God Jul önskas till er alla i värmen. Här small det till och blev minusgrader till julafton, dock ingen snö. Vi hade huset fullt med glöggäster igår och idag åker vi till min systerdotter i Stureby och firar jul.

Många kramar och hälsningar till er alla från oss alla

Familjen Karlsson

2008-12-24 @ 08:44:10
Postat av: Sus

Ja nu har man klämt ner julskinka, rödbetssallad, sill, prinskorv, köttbullar, vörtbröd, julmust och allt vad julen tillhör. Tomten har också hunnit vara på besök. Alla nöjda och glada. Stilla sänker sig julefriden i huset. Hoppas ni har det avslappat och skönt hos er också. Hälsa allihop.



Sus

2008-12-24 @ 19:36:21
Postat av: Mia

Gillar om det du skrivit! Underhållande att se en del schyssta grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0