Sista dagen pa Nai Harn

PAPPA Anders skriver
Sa har det da gatt 4 dagar har pa Phuket och vi ar nog ense om att detta ar bast hittils.
David Linnea och Simon Gymmar och springer medan Isabell och jag startar vid 7 tiden och garlangs beachen i ca 1 timme
promenaden gar till sa att man startar i ena anden och gar till andra anden dar vander man och gar at andra hallet .
Pa detta sett fortsatter man sedan tills det att man gjort vandan 8 ganger och man efter ett bad lommar upp till strandvillan och vacker de som valjer att fysa senare derefter frukost.
Nar det galler stranpromenaden ar det ratt frakt vad mycket manniskor man traffar eller nastan traffar
tysken Dieter med sitt nithalsband avsaknad av nacke tuggande pa ett tuggummi och med ett varggrin blanger pa mig varge gang vi mots (minst 4 ggr)med sina tva fullstandigt livsfarliga blodhundar eller fransyskan som valjer nytt motionssallskap vid varje ny vanda eller amerikanen som pratar med sina tva vanner oavbrutet 6 till 8 vandor eller damen med tva pudlar och en kokusnot som hon slanger ut i vattnet och som sedan dessa stackars hundar forsoker boksera in .jag tror de fortfarande ar i livet.
Naval\
Imorgon tar vi bat till phi phi ilands for attsenare ta oss vidare till Kho lanta .har lite svart att fa reda pa nar vi ar framme men nagon gang mellan 12 och 15 (06 TILL 09 ER TID)
Ha det bra och vi forsoker fa in lite bilder nar vi ar i kho lanta for denna dator ar for trog
Kram


Kommentarer
Postat av: Farmor (och farfar)

Tack för alla bloggar. Roligt höra från er och att ni är nöjda med resan. Här är det kallt och grått.Vi hade en kul jul med många klappar. Tack för de jättefina perfekta julklappar som vi fick av er. C var pigg och verkade ha hämtat sig bra efter operationen. De var helnöjda med boendet i ert hus. Så vill Maria ha det när hon sätter bo,sa hon flera gånger. Jag = mamma har cyklade för en stund sedan till Skarpe Nord för att se Fredrik spela bandy, men matchen skulle ske i Mölndal. Hade missförstått. Men på så sätt kom jag ut i alla fall. I morgon , om pappa kan, ska vi på middag till Katrin coh Johan.

2008-12-28 @ 14:53:25
Postat av: Sus

Anders din beskrivning av promenaden var lite invecklad. Kan du ta den en gång till? Vissa är lite trögare än andra! Ni verkar dock uppleva en hel del där på stranden. Jag undrar vad fransyskan gör med sitt sllskap varje gång hon vänder? Är det i himlen på jorden ni befinner er på? Som sagt här i Kungälv har det varit minusgrader något dygn och rimfrosten på gräset är vacker! Gud vad skönt att skrapa bilrutor... Tur att man f.n. är ledig så att isen hinner smälta av sig själv tills man vaknar. Ha det så gott och sköt om er.

2008-12-29 @ 00:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0