Kungälv- Shof




Idag kom första vinsten!
Så härligt att få spela på hemmaplan med massa folk på läktaren och bra drag. Go stämning i laget hela matchen igenom tycker jag. Bänken var igång hela matchen igenom, Jossan hade grymmast målposer =) Det är grymt roligt att se henne när hon bonkat dit dem.
Fick tyvärr inte spela något, men det blir väl fler matcher.
Imorgon blir det match mot Heid med B-laget, får hoppas att det blir vinst där med. Vi är ju ett ganska ungt lag, men det ska nog gå bra!

Har funderingar på att stänga ner bloggen, men har inte bestämt mig.

Annars har det varit en kanonhelg. I fredags var det avskedsmiddag hos Emma. Höjdpunkten var hennes försök till att dricka med cyklopet. Detta finns dokumenterat på digitalkamera. hehe.
Av oss fick hon en fin badring och en resedagbok med hjärtan på=)

Igår var det tacokväll hemma hos Anna J. Jag blev kär i hennes lägenhet! Så himla bra planerad och jättefin! Det är precis en sådan man vill bo i när man själv någon gång flyttar hemifrån. Vi lagade mat och kollade film hela kvällen. Det blev även ett danspass i hennes vardagsrum till Mamma Mia. (när kommer den på DVD?!)

Vi har börjat på en ny uppgift i skolan. Vi ska göra en kostregistering på oss själva vilket innebär att vi ska väga all mat och dryck vi får i oss under fyra dagar. Jag började idag och har redan börjat tröttna. haha. Vartenda vattenglas, smörmängd och godisbit ska med... Tur att vi hade en bra våg hemma i alla fall.



Seger!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Synd att vi inte kunde sitta på bänken när laget spelade och dessutom vann! Grattis till segern!

Du klarade ju tentan oxå och det bästa av allt är förstås att du gillar studierna. Vad duktig du är

tycker farmor och farfar.

2008-10-06 @ 15:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0